Перейти до основного вмісту
x

СУШІ КОРИСНІ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я!

Регулярне вживання суші корисне для чоловіків та жінок будь-якого віку. Вводячи в свій раціон рис, рибу, морепродукти та овочі, ви забезпечите його:

- клітковиною, на яку багатий рис;

- білками та вуглеводами – вони дають енергію, необхідну для того, щоб продуктивно працювати, вчитися, займатися спортом та відчувати себе бадьорим та повним сил;

- різноманітні мікроелементи, необхідні для нормальної роботи серцево-судинної, травної, ендокринної та нервової системи: магній, калій, йод, залізо, фосфор, фтор;

- поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6 – вживання продуктів, що їх містять, є ефективною профілактикою розвитку атеросклерозу та інших серцево-судинних захворювань, а також старіння шкіри;

- вітаміни А, В, З, D, РР – вони підвищують імунітет, сприяють покращенню обміну речовин;

- васабі містить ізотіоціанати, які покращують травлення та пригнічують розвиток бактерій, що викликають карієс.

Суші ідеально підходять для тих, хто хоче схуднути. Нерідко дотримання низькокалорійних дієт призводить до погіршення стану шкіри, волосся, нігтів, зубів. Але цього не станеться, якщо регулярно їсти суші. Вони містять зовсім небагато калорій, легко засвоюються, дають тривале відчуття насичення, та забезпечують організм усім необхідним.

Ще одна поширена проблема при дотриманні дієти - вживання несмачної їжі, жорсткі обмеження, почуття голоду провокує розвиток депресій, неврозів. Цього не станеться, якщо основу дієти становитимуть страви японської кухні. Вони тішать приємним вишуканим смаком. Існує безліч рецептів, кожен зможе вибирати суші за смаком та приємно урізноманітнити дієту. Ще одна перевага суші – після їжі не виникає почуття тяжкості та сонливості, тому ця вишукана страва ідеально підходять для романтичної вечері. Вибрати суші варто і для співробітників в офісі під час мозкового штурму.

Смачні суші, приготовлені кваліфікованими кухарями із якісних свіжих продуктів, пропонує кафе Double D Café у м. Дніпро по вул. Березинська, 38 та вул. Ломана, 2.